Garantie si postgarantie

GARANTIA

a. Utilajele achizitionate de la Europe Solutions beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare, directivelor europene si politicilor comerciale ale producatorilor. Termenul de garantie standard este de 24 luni de la data instalarii.

b. Garantia include manopera de reparare si piesele de schimb necesare inlocuirii doar in cazul echipamentelor ce se dovedesc a avea defect de material sau de fabricatie. Astfel, Vanzatorul se obliga sa efectueze gratuit la adresa de livrare sau la sediul propriu reparatiile utilajelor, atunci cand este in mod real necesar, lucrarile de service fiind in sarcina sa conform certificatului de garantie aferent echipamentelor. Garanția nu se extinde asupra materialelor consumabile si a celor ce fac obiectul uzurii normale.

c. Certificatele de garantie contin toate prevederile legate de modul de asigurare a garantiei, cat si informatiile necesare pentru contactarea departamentului de service.

d. Notificarea oricarei defectiuni pentru care se solicita interventia VANZATORULUI se face de catre CUMPARATOR in scris, in termen de 24 de ore de la aparitia defectiunii, la nr. de telefon 0745 150 394 sau pe adresa de e-mail: sales@euromachines.ro

e. Interventia in timpul garantiei se va face in maximum 1 zi lucratoare de la data receptionarii notificarii transmise .

f. Pentru orice solicitare de reparatii facuta in perioada de garantie de Cumparator care se dovedeste abuziva sau neintemeiata, Cumparatorul va plati Vanzatorului toate costurile antrenate de celelalte solicitari neintemeiate de reparatii, pe baza facturii transmise in acest sens de catre Vanzator.

g. Cumparatorul va pierde garantia in cazul in care nu face plata pretului si a celorlalte costuri contractuale la termenele stabilite , nu opereaza corect utilajul cu personal autorizat instruit de Europe Solutions sau nu foloseste consumabile originale recomandate de Europe Solutions Import Export

Nu ezitati sa ne contactati !