Despre noi

EUROPE SOLUTIONS IMPORT EXPORT OOD

Este o firma de distribuţie masini si utilaje pentru prelucrarea metalelor.
Compania EUROPE SOLUTIONS IMPORT EXPORT OOD poate acoperi toate necesitatile clientilor in domeniul prelucrarii metalelor, oferind atat utilaje de calitate cat si accesoriile necesare. Clientii nostri beneficiaza de training si SERVICE in GARANTIE si POSTGARANTIE.

Suntem reprezentantii unor companii de renume din Europa  si renumele nostru se datoreaza in primul rand raportului calitate-pret al utilajelor pe care le distribuim, promptitudinii de care dam dovada atunci cand clientul are nevoie de noi si nu in ultimul rand calitatii serviciilor oferite.

Odata ajunsi pe piata Romaneasca, am acordat sprijinul nostru tuturor clientilor aflati in programe de finantare Europene, prin maleabilitatea sistemelor de plata pe care le oferim, prin firmele de leasing cu care colaboram prin bancile deschise spre colaborari avantajoase pentru clientii nostri. Datorita acestor colaborari am ajutat la implementare a peste 200 de proiecte finantate din Fonduri Europene si am sprijinit alte cateva companii in obtinerea de credite sau leasinguri avantajoase.